TEKNIKA FUE

Aplikime profesionale të transplantit të flokëve me metodë unike FUE (Nxjerrja e njësisë folikulare) duke përdorur gjilpëra safiri
Çfarë është teknika-metoda FUE?

Metoda FUE, është një teknikë popullore e transplantimit të flokëve për pacientët që duan një pamje më natyrale, intensive dhe pa gjurmë. Me teknikën FUE, folikulat e flokëve nxirren nga zona e dhuruesit dhe transplantohen në zonën e kërkuar me mikrogjilpëra. Transplantimi i folikulave në të njëjtin drejtim me flokët në rritje është tipari më i rëndësishëm i teknikës FUE Hair Transplant.

Si bëhet transplantimi i flokëve me metodën FUE?

Transplantimi i flokëve me teknikën FUE është një operacion mini-kirurgjikal i cili është i vështirë dhe kërkon përpikmëri. Flokët merren nga pjesa e pasme e kokës, e cila është pjesa më e shëndetshme e flokëve të trupit të njeriut. Ju mund të keni flokë të shëndetshëm për gjithë jetën nëse bëhet në një spital me cilësi të lartë nga një staf ekspert.

Përparësitë e teknikës FUE

Pacientët që duan të rifitojnë flokët e tyre të shëndetshëm me transplantin e flokëve FUE;

Nuk ka më probleme me rënien e flokëve
Nuk ka gjakderdhje masive
Nuk ka qepje dhe gjurmë të prera
Më e shkurtër se çdo metodë tjetër
Flokë më intensive dhe natyrale
Çfarë është Metoda Micro FUE?

Në teknikën mikro FUE, operacioni i nxjerrjes së flokëve bëhet me gjilpëra më të vogla. Është më i ndjeshëm se FUE normale dhe kërkon një proces të veçantë funksionimi. Transplantimi i flokëve me Micro FUE bëhet nga mjekë me përvojë dhe ekspert me mikroskop dhe pajisje minimale.

Përparësitë më të mëdha të Micro FUE në krahasim me teknikën klasike FUE janë më pak gjurmë operacionale dhe rikuperim më i shpejtë.

Në cilat fusha përdoret metoda FUE?

Normal dhe Micro FUE mund të përdoren në çdo fushë që ka probleme me densitetin. Sidomos mund të përdoret në fusha, të cilat mbulojnë të gjithë fytyrën, si p.sh. transplantimi i flokëve, mbjellja e vetullave, transplantimi i mjekrës dhe mustaqeve. Gjendja e pacientit dhe sugjerimet e mjekut ekspert ndikojnë në proces.

Qendër Profesionale e Transplantit të Flokëve me FUE

Qendra e Flokëve İstanbul prezanton aplikime të teknikës FUE për pacientët e saj nga mjekë ekspertë. Nëse dëshironi të përfitoni nga shërbimet tona të transplantit të flokëve me teknikën FUE, vizitoni qendrën tonë e cila ndodhet në zemër të Stambollit; Şişli, Mecidiyeköy. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga shërbimi ynë i analizës së flokëve pa pagesë.

Për informacion më të detajuar konsultohuni me ekspertët tanë.

Europe Hair Center është një firmë konsulence për transplantin e flokëve, e cila ka kryer Zbatimet e Metodës FUE, prej mbi 20 vitesh. Urojmë t’ju shohim në mesin e pacientëve tanë të lumtur.