ZBULONI PËRFITIMET E “EUROPE HAIR CENTER”
QENDRA MË E MIRË E EVROPËS PËR TRANSPLANTIN E FLOKËVE
Ne ju kuptojmë për 20 vjet
Në vitet 2000, “Europe Hair Center” hyri në veprim për të shmangur të gjitha problemet që lindin nga rënia e flokëve dhe për të rritur cilësitë e jetës së njerëzve. Ajo është bërë një qendër lider për transplantin e flokëve në Turqi me një bazë moderne dhe një kuptim inovativ të shërbimit.

Për shkak të sistemit tonë me rritje të shpejtë, në radhë të parë aplikimet profesionale të transplantit të flokëve më pas;

  • Transplantimi i vetullave
  • Transplantimi i mjekrës dhe mustaqeve
  • Mesoterapia e flokëve
  • Mbjellja e flokëve me FUE
  • Mbjellja e flokëve me Metodën DHI

Shërbimeve tona janë shtuar edhe trajtimet për alopecinë, transplantin në fusha të djegura.