PSE EHC?

MUND TË KENI NJË PROCES TRAJTIMI TË KOHOTË DHE TË GARANTUAR DUKE ZGJEDHUR QENDRËN E FLOKËVE EUROPE.

Europe Hair Center është një nga kompanitë e para të transplantit të flokëve në Evropë. Ajo shërben që nga viti 2000. Në përputhje me filozofinë tonë të themelimit, ne kemi ofruar teknologjitë më të fundit dhe më të mira për pacientët tanë të vlefshëm.

Ne kemi kryer mbi 21,000 operacione të mbjelljes së flokëve dhe kemi pasur mijëra pacientë të lumtur në favor të ekspertëve dhe stafit tonë profesional, mbi 20 vjet. Europe Hair Center ka titullin Qendra më e mirë e transplantit të flokëve në Evropë, e cila jepet nga pacientët e saj, falë punëve dhe rezultateve të suksesshme.

Rritja e profesionalizmit me kalimin e viteve, integrimi me zhvillimet teknologjike me lehtësi dhe qasja perfeksioniste e kanë çuar famën e Europe Hair Center në vende të ndryshme të botës. Historia jonë e gjatë, referencat e shumta dhe përvoja na kanë bërë një markë me famë botërore në mbjelljen e flokëve.

Ndërsa jeni duke kërkuar për qendrat më të mira të transplantit të flokëve, Europe Hair Center ofron më shumë sesa pritshmëritë tuaja. Ne ju ofrojmë zgjidhjet më të mira dhe më të zhvilluara me teknologji moderne në mbjelljen e flokëve, vetullave, mustaqeve dhe mjekrës. Nëse dëshironi të merrni rezultate pozitive në një spital të plotë, nën mbikëqyrjen e një mjeku ekspert; ju duhet të zgjidhni qendrën tonë.