PËR NE

ZBULONI PËRFITIMET E QENDRËS SË EUROPEHAIR. QENDRA MË E MIRË E EVROPËS PËR TRANSPLANTIN E FLOKËVE
Ne ju kuptojmë për 20 vjet

Në vitet 2000, European Hair Center hyri në veprim për të shmangur të gjitha problemet që lindin nga rënia e flokëve dhe për të rritur cilësitë e jetës së njerëzve. Ajo është bërë një qendër lider për transplantin e flokëve në Evropë me një bazë moderne dhe një kuptim inovativ të shërbimit.

Për shkak të sistemit tonë me rritje të shpejtë, në radhë të parë aplikimet profesionale të transplantit të flokëve më pas;

Transplantimi i vetullave
Transplantimi i mjekrës dhe mustaqeve
Mesoterapia e flokëve
Mbjellja e flokëve me teknikën FUE
Mbjellja e flokëve me Metodën DHI
Shërbimeve tona janë shtuar edhe trajtimet për alopecinë, transplantin në fusha të djegura.

Krahas pacientëve tanë vendas, IHC ka kontribuar në turizmin shëndetësor të vendit tonë dhe e ka bërë vendin tonë të dallohet duke pasur pacientë nga jashtë.

Aplikacionet e fundit teknologjike

Ne kemi punuar kaq shumë për t’u shërbyer mijëra pacientëve tanë meshkuj dhe femra në mënyrën më të mirë dhe për të gjetur zgjidhje të përhershme. Kemi kaluar kaq shumë kohë me mjekët tanë ekspertë në spitale të plota, të cilat përdorin teknologji moderne dhe kemi mbuluar shumë terren.

Ne kemi ofruar teknologjitë më të fundit të përdorura në botë për vendin tonë. Kështu, inkurajoi pacientët, të cilët mendonin të shkonin jashtë vendit, të bënin operacionet e tyre të transplantit në IHC. Për më tepër, shërbimi i pacientëve jashtë vendit; kontribuoi në ekonominë e vendit tonë.

Mbi 21.000 transplante flokësh

Të qenit më i miri nuk na ka mjaftuar kurrë. Të bësh të përsosurën dhe të jesh në procesin e përparimit na kanë përshkruar gjithmonë më mirë. Të paktën kështu shprehen pacientët tanë. Pacientët tanë, të cilët kanë përjetuar cilësinë profesionale të shërbimit tonë, dhe kënaqësinë e tyre na kanë mbështetur gjithmonë, prandaj kemi kryer mijëra operacione.

Procesi pozitiv i trajtimit

Ne i kemi dhënë gjithmonë prioritet kërkesave të çmuara të pacientëve tanë dhe i kemi ndihmuar ata të zgjedhin opsionin më të mirë në proceset e tyre të trajtimit. Ne e dimë se shkalla e suksesit të trajtimit është drejtpërdrejt proporcionale me rehatinë dhe lumturinë e pacientit. Kjo është arsyeja pse ne dëgjojmë dhe kujdesemi për kërkesat tuaja.

Ne i kemi bërë shërbimet më të kuptueshme duke përgatitur video gjithëpërfshirëse dhe duke ofruar informacion për pacientët tanë, të cilët duan të bëjnë operacionin e transplantit të flokëve në Evropë, por ndihen të shqetësuar dhe të frikësuar para operacionit të mbjelljes së flokëve.

A keni vendosur akoma?

Kur të ndiheni gati, mund të konsultoheni me një ekspert dhe të zbuloni opsionin që është më i miri për ju.

Ju lutemi të jeni të sigurt se shumica e pacientëve tanë kanë një fjalë të përbashkët “Do të doja të kisha njohur më herët Europe Hair Center”. Do të ishim të kënaqur t’ju shihnim mes nesh.