MESOREPI E FLOKËVE

Ju mund të keni flokë më të fortë dhe më të trashë me trajtimin e mesoterapisë së flokëve
Dëshironi të mbroni flokët tuaj të dobët dhe të rifitoni pamjen tuaj të shëndetshme?

Çfarë është mezoterapia e flokëve?

Mesoterapia e flokëve është një zgjidhje vërtet efektive dhe jokirurgjikale për rënien e flokëve. Ofron flokë më të shëndetshëm dhe më të trashë për flokë të hollë dhe të shurdhër. Asnjë gjak apo lëngje nuk i merret pacientit. Procesi i trajtimit është pa dhimbje. Barnat dhe përbërësit që përdoren në këtë proces, janë të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe janë provuar më parë.

Si bëhet mezoterapia e flokëve?

Metoda e mesoterapisë së flokëve bëhet duke injektuar një përzierje në lëkurën e kokës që përfshin vitamina, minerale, aminoacide për të shmangur rënien e flokëve. Kjo përzierje speciale importohet nga jashtë dhe përdoret sipas kushteve të pacientëve.

Gjatë procesit, përzierja e mesoterapisë injektohet në zonën në nevojë dhe në këtë mënyrë fusha problematike forcohet. Duhet të bëhet nën mbikëqyrjen e një mjeku specialist.

Medikamente për Mesoterapinë e Flokëve

Ilaçet e përdorura janë përzierjet që bëhen nga bimët; të cilat janë miratuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA). Ato mund të blihen në farmaci apo fondacione të tjera shëndetësore. Ekspertët tanë përcaktojnë dozën dhe ilaçin e duhur sipas analizave të pacientëve. Pastaj ata përcaktojnë potencialin e tyre të efektit dhe fillojnë trajtimin.

Përfitimet e Mesoterapisë së Flokëve

Nuk merret asnjë lëng apo gjak
Falë përzierjes, lëkura e kokës merr të gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme.
Siklet dhe dhimbje janë në nivelin minimal
Asnjë proces kirurgjik
Efektet anësore janë në nivelin minimal
Mund të keni flokë më të shëndetshëm dhe më intensiv
Kur e tregon efektin Mesoterapia e Flokëve?

Koha varion ndërmjet pacientëve, por në përgjithësi duhen 3-6 muaj për të parë rezultatin e suksesshëm. Ju mund ta shihni ndryshimin në disa javë. Ju lutemi, preferoni ofrues të certifikuar shëndetësorë dhe mjekë ekspertë për rezultate të suksesshme.

Qendra e Mesoterapisë së Flokëve

Europe Hair Center krenohet me shërbimet e saj në fushën e mesoterapisë së flokëve nga stafi i saj me përvojë dhe të suksesshëm. Ndjeshmëria dhe ekspertiza janë vërtet të rëndësishme për trajtimet e mesoterapisë së flokëve që kërkojnë profesionalizëm. Doza ideale dhe gjendja e pacientit duhet të merren parasysh për rezultate të sakta.

Për informacion të detajuar mund të merrni ndihmë nga ekspertët tanë.